ExpoBages vol guanyar dinamisme amb presència a les xarxes socials i propostes més participatives - ExpoBages
expo17_ball

ExpoBages vol guanyar dinamisme amb presència a les xarxes socials i propostes més participatives

  • La fira ofereix un avanç del que hi podran trobar els visitants a través dels seus perfils de Facebook, Twitter i Instagram
  • La comercialització d’estands va a molt bon ritme i s’espera fer el ple durant la setmana vinent

ExpoBages 2018 serà més participativa, tant sobre el terreny com a les xarxes socials. Des de mitjans d’abril la fira ofereix un avanç del que hi podran trobar els visitants a través dels seus perfils de Facebook (facebook.com/fundaciofiramanresa), Twitter (@FiradeManresa) i Instagram (@firademanresa). Es tracta de petites càpsules sobre l’oferta que hi portaran diferents expositors i que donen una idea de la gran varietat de propostes que reunirà aquesta edició d’ExpoBages, des d’alimentació, fins a serveis a les persones, cosmètica, turisme, etc. Des de l’organització de la fira es convida tothom qui ho vulgui a compartir aquests continguts amb l’etiqueta #joseréaexpobages.

ExpoBages se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de maig pels principals carrers del centre comercial i històric de Manresa, en el que serà un gran esdeveniment de ciutat i comarca. Enguany la fira guanyarà nous espais i espera assolir una xifra rècord d’expositors, superant els 150. La comercialització d’estands va a molt bon ritme. En aquests moments ja queden pocs espais disponibles i s’espera fer el ple al llarg de la setmana vinent.

Quant a les propostes de carrer, també es vol guanyar dinamisme i fomentar la participació dels visitants. En aquest sentit, tant els expositors com l’organització treballen per oferir als visitants activitats que els permetin gaudir d’un gran cap de setmana de festa cultural, comercial i ciutadana.