ExpoBages-Ascenció 2017 acaba amb bones sensacions - ExpoBages
passeig svc

ExpoBages-Ascenció 2017 acaba amb bones sensacions

  • En total s’han venut  88 vehicles, 9 més que l’any passat

L’ExpoBages-Ascenció 2017 s’ha acabat aquest vespre amb bones sensacions per part de Fira de Manresa. Una de les darreres notes positives ha estat la constatació que el sector de l’automoció ha formalitzat un total de 88 venda de vehicles, nou més que l’any passat. Una dada que posa de manifest el dinamisme econòmic que genera aquesta mostra multisectorial que ve obrir divendres a la tarda i que s’ha acabat a 2/4 de 9 d’aquest vespre.

Ja en la recta final de la fira s’han lliurat els premis als dos estands que la comissió organitzadora que considerat com a més destacats. Així, el premi al disseny, s’ha atorgat a l’empresa Goblalum, de Cervera, que, a banda de tancaments de PVC i alumini, ha presentat una pèrgola bioclimàtica i una singular persiana que es pot apilar i és oscil·lant. Pel que fa a l’estand innovador, el premi ha estat per a MGM Energies Renovables, de Terrassa, que ha exposar una planta d’energia fotovoltaica en forma de flor.

Entre els 88 compradors de vehicles s’ha fet un sorteig de 3.000 euros, el guanyador del qual ha estat un client de Tallers Ballús, concessionari de Toyota.